Onze docenten

mr. I. Sumner

Ian Sumner studeerde rechten aan Christ’s College, Cambridge University, waar hij cum laude afstudeerde. In 2001 emigreerde hij naar Nederland. Van 2001 tot 2005 verrichtte hij promotieonderzoek in het internationale familierecht.

Van 2005 tot 2012 was Ian Sumner verbonden aan het Molengraaff Instituut voor Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht, eerst als junior universitair docent, daarna als universitair docent, en tenslotte, tot zijn vertrek, als universitair hoofddocent. Daarnaast won Ian in 2008 de Jong Docent Talent Prijs van de Universiteit Utrecht, een prestigieuze prijs die wordt toegekend door een jury van docenten uit de universitaire wereld, na door studenten van de Faculteit Rechtsgeleerdheid te zijn genomineerd.

In 2011 kondigde Ian Sumner zijn vertrek uit de universitaire wereld aan en begon aan een nieuwe uitdaging in de private sector. Hiermee wil Ian de ervaring die hij tijdens zijn professionele carrière heeft opgedaan, gebruiken om studenten en juristen te begeleiden.

« Terug naar het overzicht